QORAKO'L SUR QO'YLARINING SUT MAHSULDORLIGINING TUG'IM YOSHIGA BOG'LIKLIGI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15359605 - Iskenderov, U.A.; Turganbaev , R.U. (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu maqolada qorako‘l sur shamchiroq-gul va o‘rik-gul rang-baranglikdagi qo‘ylari sut mahsuldorligining tug‘im yoshiga bog‘likligi o‘rganilib, ularning sutdorligi bo‘yicha farqlaniish ko‘rsatkichlariga xulosalar qilingan.