NOAN'ANAVIY EM –XASHAK BAZASI YaRATIShDA KO'KO'T (POTERIUM POLYGAMUM WALDST ET. KIT.) O'SIMLIGINING RIVOJLANIShI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15359715 - Xamdamova , E.I.; Suvonova, G.A. (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu maqolada sug‘oriladigan yerlarda noananaviy yem xashak o’simliklaridan biri Ko‘ko‘t (Poterium polygamum waldst et. Kit.) ning o‘sishi, rivojlanishiga ekish muddatlari va me’yorlarining ta’siri to‘g‘risidagi olingan natijalar bayot etilgan.