QORAMOLLAR OYOQLARI DISTAL QISMIDAGI KASALLIKLARI URGANISH: https://doi.org/10.5281/zenodo.15359968 - Bekmuratov, K.R.; Raximov, O.R.; Yusupov, A.R. (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu moqalada qoramollar orasida distal qismidagi kasalliklarini urganish, tuyoq kasalliklarining polietialogik sabablarini urganish haqida ma’lumotlar keltirilgan. Qoramollar orasida tuyoq kasalliklari keng tarqalgan bo‘lib, ushbu etiopatogenezi urganish katta ahamiyatga ega.