ECHKILAR JUNXO'RLARINING FAUNASI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15362111 - Pulotov , F.S; Ismoilov, A.Sh.; Raximov, M.Yu.; Boltayev, D.M.; Djalolov , A.A. (International scientific and practical conference, 2025)
Maqolada echkilar orasida keng tarqalgan ektoparazitlarning faunasi, turlari, turli hududlarda tarqalish darajasi va mavsumiy dinamikasi to‘g‘risidagi ma’lumotlar batafsil bayon qilingan.