IQTISODIYOTDA AXBOROT-KOMMUNIKATSION TEXNOLOGIYALARINING OʻRNI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15362658 - Allaniyazov, P.A.; Muratbaeva, S.B.; Ataniyazov, B.P. (International scientific and practical conference, 2025)
XXI asr — bu raqamli texnologiyalar asri. Axborot-kommunikatsion texnologiyalar (AKT) jamiyatning barcha sohalarida, ayniqsa, iqtisodiyotda tub o‘zgarishlar qilish imkonini bermoqda. Bugungi globallashuv davrida AKT iqtisodiyotni boshqarish, samaradorlikni oshirish, yangi bozorlar yaratish va innovatsion faoliyatni rivojlantirishda hal qiluvchi rol o‘ynaydi.