ZAMONAVIY UY-JOY FONDI BOSHQARUVI TIZIMINI SAMARALI TASHKIL ETISH: https://doi.org/10.5281/zenodo.15364199 - Aminova, N.U. (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu maqolada qayta tiklanadigan energiya manbalaridan foydalanish va ularning samaradorligini oshirish masalalari uy-joy fondini boshqarish kontekstida ko‘rib chiqiladi. Alternativ energiya manbalarini joriy etishni hisobga olgan holda, uy-joy fondi boshqaruvining xalqaro tajribasi tahlil qilinadi. Ushbu ikkita yo‘nalishning o‘zaro uyg‘unligi va ularning energiya samaradorligini, ekologik barqarorlikni va uy-joy qurilishi sohasidagi iqtisodiy foydani oshirishga ta'siri o‘rganiladi.