"NUTQ USLUBLARI" MAVZUSINI O'QITISHDA PEDAGOGIK O'YIN TEXNOLOGIYASIDAN FOYDALANISH MAZMUNI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15364293 - Sayimova , G.J. (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu maqolada o’yin faoliyatining ahamiyati va pedagogik o’yinlarning shaqsni tarbiyalash, rivojlantirish, unga ta’lim berish, uni ijtimoiy hayotga tayyorlashdagi o’rni haqida fikr yuritilgan.