TETRADIUM RUTICARPUM O'SIMLIGINING MAHALLIYLASHTIRISH VA DORIVORLIK XUSUSIYATLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15364354 - Matsalaeva, S.Z.; Seytova, N.J.; Kurbaniyazova, G.M.; Urazbaev, S.X. (International scientific and practical conference, 2025)
Evodia rutaecarpa o’simligining biologik faolligi va o’simlikningumumiybotaniktavsifi, tarqalisharealihaqidayoritilgan.