AMIR TEMUR VA TEMURIYLAR DAVLATCHILIGINI JAHON IJTIMOIY-IQTISODIY, SIYOSIY HAMDA MA'NAVIY-MADANIY TARAQQIYOTIDAGI OʻRNI" MAVZUSIDAGI RESPUBLIKA ILMIY-AMALIY KONFERENSIYASI MATERIALLARI TO'PLAMI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15395733 - Tursunov , Bekmuxammad (International scientific and practical conference, 2025)
“Amir Temur va temuriylar davlatchiligini jahon ijtimoiy-iqtisodiy, siyosiy hamda ma’naviy-madaniy taraqqiyotidagi oʻrni” mavzusidagi respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi Toshkent gumanitar fanlar universiteti, Axborot-kommunikatsiya texnologiyalari va aloqa harbiy instituti, Temuriylar tarixi davlat muzeyi hamda Qurolli Kuchlar Harbiy tibbiyot akademiyasi o‘rtasida imzolangan hamkorlik memorandumi asosida tashkil etilgan boʻlib, ilmiy-amaliy konferensiya Amir Temur va temuriylarning milliy davlatchilik tarixi, ilm-fan, madaniyat, bunyodkorlik va boshqa sohalardagi ulkan merosi, temuriylarning dunyo taraqqiyotiga qoʻshgan beqiyos hissasi, sarkardaning mardlik, jasorat, adolat, sadoqat hamda vatanparvarlikka yoʻgʻirilgan e’tirofli va ezgu fazilatlarini mamlakatimizda olib borilayotgan ijtimoiy-iqtisodiy hamda siyosiy islohotlar bilan uygʻunligini oʻrganish maqsadida tashkil etilgan.