SUN'IY INTELLEKTNI PYTHON ILOVALARIGA INTEGRATSIYALASH: https://doi.org/10.5281/zenodo.17242264 - Choryorqulov , G‘iyos; Jo‘raqulova , Munisa (International scientific and practical conference, 2025)
Mazkur maqolada sun’iy intellekt (SI) texnologiyalarini Python dasturlash tili asosida yaratilgan ilovalarga integratsiyalash jarayonlari yoritiladi. Maqolada Pythonning mashinali o‘qitish, chuqur o‘rganish, tabiiy tilni qayta ishlash, tasvirni aniqlash va analitika sohalaridagi imkoniyatlari hamda ularni real loyihalarda qo‘llash amaliy jihatdan tahlil qilinadi.