RAQAMLI IQTISODIYOT UCHUN KADRLAR TAYYORLASH: OLIY TA'LIM TIZIMINING INNOVATSION YONDASHUVLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.17242792 - To‘ychiyeva , Nodira (International scientific and practical conference, 2025)
Jahon oliy ta’lim muassasalarida innovasion faoliyatni boshqarishni takomillashtirish zamonaviy iqtisodiyotining shakllanishida strategik ahamiyatga ega bo'lib, ilmiy-texnikaviy taraqqiyotni jadallashtirish, yangi texnologik yechimlarni tijoratlashtirish va milliy innovasion tizimni mustahkamlashda hal qiluvchi omil sifatida namoyon bo'lmoqda.