CHEKLI ORALIQDA QISMAN SPEKRTAL SHTURM- LIUVILL OPERATORI PARAMETLARINI TIKLASH: https://doi.org/10.5281/zenodo.17243321 - Abdunazarov , Rabimkul (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu maqolada chekli oraliqda qisman izospektral Shturm- Liuvill operatori parametrini tiklash masalasi qaraladi