AYLANA AKSLANTIRISHLARIDA BURISH SONINING REZONANS KASRLARI VA ULARNING MAXRAJI HAQIDA TEOREMA: https://doi.org/10.5281/zenodo.17243342 - Abduxakimov , Saidaxmat; Abduxakimova , Maftuna (International scientific and practical conference, 2025)
Burish soni, yo‘nalishni saqlovchi aylana gomeomorfizmlari, munosib kasr.