PROBATSIYA NAZORATIDAGI AYOLLARNING EMOTSIONAL INTELLEKTI VA IJTIMOIY REINTEGRATSIYA JARAYONIDAGI PSIXOLOGIK OMILLAR: https://doi.org/10.5281/zenodo.17247753 - Bosimov , Bobur (International scientific and practical conference, 2025)
Mazkur maqolada probatsiya nazorati ostidagi ayollarning jamiyatga qayta integratsiya jarayonida emotsional intellektning psixologik omil sifatidagi roli tahlil qilingan. Emotsional intellekt darajasining ayollarning ijtimoiy moslashuvchanligi, shaxslararo munosabatlari va stressga bardoshliligiga ta’siri o‘rganilgan.