MUHANDISLIK KASBIY FAOLIYATIDA KOMMUNIKATIV KOMPETENTLIKNI RIVOJLANTIRISH: https://doi.org/10.5281/zenodo.17247973 - Mingboyev , Ulugbek; Raxmatov , Alisher (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu maqolada muhandislarning kasbiy faoliyatida kasbiy kommunikativ kompetentsiyalarini shakallantirishning oʻziga xos jarayonlari toʻgʻrisida maʼlumotlar keltirilgan.