"ROHATI DIL" ASARIDA JANR XILMA-XILLIGI: https://doi.org/10.5281/zenodo.17250247 - Aliyeva , Sevinch (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu maqolada Xo‘janazar Huvaydoning “Rohati dil” asaridagi janrlar xilma-xilligining tadqiqiga bag‘ishlangan bo‘lib, undagi janrlar sanab o‘tilib alohida asardagi nomlari bilan keltirilgan.