PEDAGOGIK FAOLIYATDA SUN'IY INTELLEKT IMKONIYATLARI VA KAMCHILIKLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.17262658 - Xoljigitov , Sobir; Ibrohimov , Javohir (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu ishda matematika fanini o‘qitish jarayonida sun’iy intellekt (SI) texnologiyalarining qo‘llanilish imkoniyatlari va u bilan bog‘liq kamchiliklar tahlil qilingan. Shuningdek, sun’iy intellektdan foydalanishdagi ayrim muammolar, xususan, texnik jihatlar, inson omilining kamayishi va o‘quvchilarda mustaqil fikrlash ko‘nikmasiga salbiy ta’siri kabi xavf-xatarlar ko‘rib chiqilgan.