SOG'LOM TURMUSH TARZINI RIVOJLANTIRISHDA SAYOHATLARNING O'RNI: https://doi.org/10.5281/zenodo.17277955 - Fayzullayev , Sherzod (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu maqolada sihat-salomatlikni saqlash va yaxshilashda sayohatlarning ijtimoiy-tarbiyaviy xususiyatlarini o‘rganish va O‘zbekiston tabiatida sayohatbob manzillarining sharoitlari xamda imkoniyatlari, ularning inson salomatligini ta’minlashdagi o‘rni va ahamiyati, afzalliklari to‘g‘risida fikr yuritiladi.