YUSUF XOS HOJIBNING "QUTADG'U BILIG" ASARIDAGI AYRIM SIFAT SO'Z TURKUMIGA OID SO'ZLARNING QO'LLANISH XUSUSIYATI: https://doi.org/10.5281/zenodo.17285487 - Solnyshkina , Marina; Buronova , Xolida (International scientific and practical conference, 2025)
Ushbu maqolada qadimgi turkiy til manbasi hisoblangan Yusuf Xos Hojibning “Qutadg‘u bilib” asaridagi sifatlar ma’nosiga, tub va yasamaligiga hamda darajalanish xususiyatiga ko‘ra tahlil qilingan.