IJTIMOIY TARMOQLARNING YOSHLAR ORASIDAGI MA’NAVIYATGA TA’SIRI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14890922 - Tolliboyev , Dilshod (Journal of International science networks, 2025)
Mazkur ilmiy maqola ijtimoiy tarmoqlarning yoshlar orasidagi ma’naviyatga ta’sirini tahlil qilishga qaratilgan. Maqolada ijtimoiy tarmoqlarning yoshlar hayotiga bo‘lgan ijobiy va salbiy ta’sirlari ko‘rib chiqiladi, ayniqsa ularning axloqiy qadriyatlar, o‘zlikni anglash va ijtimoiy faollikka bo‘lgan ta’siri muhokama qilinadi. Shuningdek, ijtimoiy tarmoqlarda ma’naviy qadriyatlarni rivojlantirish uchun qanday usullar va yondashuvlar mavjudligi tahlil etiladi. Yoshlar uchun ijtimoiy tarmoqlarni axloqiy va ma’naviy ta’lim berishning samarali vositasi sifatida ishlatish imkoniyatlari ko‘rsatiladi. Maqola jamiyatda axloqiy me’yorlarni mustahkamlash va ijtimoiy barqarorlikni ta’minlash yo‘lida ijtimoiy tarmoqlarning rolini aniqlaydi.