MAMLAKATIMIZDA YOSH OTA-ONALANING PEDAGOGIK VA PSIXOLOGIK BILIMLARINI OSHIRISHNING DOLZARBLIGI: https://doi.org/10.5281/zenodo.14921430 - Tolliboyev, Dilshod (Journal of International science networks, 2025)
Muallif ushbu maqolada bugungi kunda jamiyatda yosh avlodni tarbiyalashda yosh ota-onalarning pedagogik-psixologik bilimlardan xabardor bo‘lishining ahamiyati haqida fikr bildirgan.