SANOAT KORXONALARIDA DAROMADLAR VA XARAJATLAR HISOBINI XALQARO STANDARTLAR ASOSIDA TAKOMILLASHTIRISH: https://doi.org/10.5281/zenodo.15208679 - Niyozov , Dilshodjon (Journal of International science networks, 2025)
Mazkur maqolada sanoat korxonalarida daromadlar va xarajatlarni hisobga olish jarayonlarini xalqaro standartlarga muvofiq takomillashtirish masalalari yoritiladi. Shuningdek, xalqaro moliyaviy hisobot standartlari (IFRS) asosida korxonalarning moliyaviy natijalarini oshirish imkoniyatlari tahlil qilinadi.