MULOQOT KO’NIKMASINING ONTOGENETIK TARAQQIYOTI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15308380 - Karakulova , Umida; Salamova , Iroda; Salimova , Farangiz; Anorboyeva , Maftuna (Journal of International science networks, 2025)
Mazkur maqolada muloqotda vujudga keladigan kamchiliklar,muloqot ko‘nikmasining ontogenetik taraqqiyoti va rivojlanishi borasida mutaxasis olimlarning ilmiy nazariy fikrlari yoritib o‘tiladi.