SUT SANOATIDA QO’LLANILADIGAN SUT KISLOTALI MIKROORGANIZMLAR TOZA KULTURASINI OLISH USLUBLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15377809 - Ilhomova , Dildora; Gapparova , Rayhona; Sobirova , Muqaddas (Journal of International science networks, 2025)
Ushbu tezisda sut kislotalari bakteriyalarning fermetatsiya jarayonidagi muhimligi, ularning xillari, qo‘llanilish sohalari, toza holatda ajratib olish va uning usullari, qatlamli ekish usuli va sut kislotasi mikroorganizmlarini identifikatsiyasi uchun molekular-genetik usullarni qo‘llanilishi haqida haqida ma’lumotlar keltirilgan