BIOTEXNOLOGIK USULLAR YORDAMIDA OLINGAN MAHSULOTLAR: https://doi.org/10.5281/zenodo.15388721 - Xatamjonova , Iqlima; Sobirova , Muqaddas (Journal of International science networks, 2025)
Biotexnologiya yordamida olingan mahsulotlar turli sohalarda, jumladan tibbiyot, qishloq xo‘jaligi, oziq-ovqat sanoati va atrof-muhitni tozalashda katta ahamiyatga ega. Bu mahsulotlar inson salomatligini yaxshilash, qishloq xo‘jaligini modernizatsiya qilish, va atrof-muhitni himoya qilishda muhim vositalardir.