YOSHLARNI ISH BILAN TA’MINLASHDA AMALGA OSHIRILAYOTGAN CHORA-TADBIRLAR: https://doi.org/10.5281/zenodo.15390440 - Meliyeva , Umida (Journal of International science networks, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasining mehnat bozorida yoshlarni ish bilan ta’minlash holatini tahlil qilish, mavjud tizimdagi muammo va to‘siqlarni aniqlash hamda yoshlar bandligini oshirishga qaratilgan taklif va tavsiyalar ishlab chiqish kabi masalalar ko‘rib chiqiladi. Maqolada siz nafaqat mavjud holatni o‘rganasiz, balki amaliy takliflar, yechimlar ishlab chiqishga intilasiz.