XOMASHYO ZAXIRALARINI BOSHQARISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNI FOYDALANISHNI AFZALLIKLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15390610 - Imomyorov , Manusher (Journal of International science networks, 2025)
Ushbu maqolada xomashyo zahiralarini boshqarishda raqamli texnologiyalardan foydalanishning afzalliklari tahlil qilingan. Tadqiqotda raqamli texnologiyalar yordamida zahiralarni aniq prognoz qilish, resurslardan samarali foydalanish va xarajatlarni kamaytirish imkoniyatlari o‘rganilgan. Tadqiqot natijalari raqamli yechimlarning ishlab chiqarish va logistika jarayonlarini optimallashtirishdagi muhim o‘rnini ko‘rsatadi.