GERMANIYANING TA’MINOT ZANJIRLARINI BOSHQARISH TAJRIBASIDAN FOYDALANISHNI AFZALLIKLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15396308 - Usmonov , Abdu-Fotih (Journal of International science networks, 2025)
Ushbu maqolada Germaniya, o‘zining yuqori samaradorligi, innovatsiyalari va texnologik yondashuvlari bilan ta’minot zanjirlarini boshqarishda dunyo bo‘yicha yetakchi mamlakatlardan biri sifatida tanilgan. Germaniyaning ta’minot zanjirlarini boshqarish tajribasidan qanday foydalanganlik, uning samarali amaliyotlari va global bizneslarga qanday ta’sir ko‘rsatishi haqida so‘z yuritiladi. Tadqiqot natijalari raqamli yechimlarning ishlab chiqarish va logistika jarayonlarini optimallashtirishdagi muhim o‘rnini ko‘rsatadi.