QISHLOQ XO’JALIGIDA FERMENTATSIYA USULINING AHAMIYATI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15399088 - Xasanov , Shaxzod; Tugalboev , Muxammadjon; Mamatqulova , Iroda (Journal of International science networks, 2025)
Ushbu tezisda fermentatsiya usuli, qishloq xo‘jaligi mahsulotlariga ishlov berishda fermentatsiya usulining ahamiyati hamda afzalliklari borasida so‘z yuritiladi.