MEHMONXONA VA RESTORANDA MIJOZLAR UCHUN SODIQLIK DASTURINI YARATISH: https://doi.org/10.5281/zenodo.15421086 - Raimqulova , Marjona (Journal of International science networks, 2025)
Mazkur maqolada mehmonxona va restoran sanoatida mijozlar sodiqligini oshirish, ularni saqlab qolish va doimiy mijozga aylantirish uchun qo‘llaniladigan sodiqlik dasturlarining mohiyati, turlari va afzalliklari haqida so‘z yuritiladi. Sodiqlik dasturlari orqali korxonalar nafaqat daromadni oshiradi, balki raqobatdoshligini mustahkamlaydi. Maqolada shuningdek, O‘zbekistondagi mehmonxona va restoranlar misolida sodiqlik dasturlarini joriy etishning dolzarbligi va samaradorligi ko‘rib chiqiladi.