RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR VA YOSHLAR IQTISODIYOTI: https://doi.org/10.5281/zenodo.17131159 - Ne’matova , Odinabonu (Journal of International science networks, 2025)
Maqolada raqamli texnologiyalarning yoshlar iqtisodiyotiga ta’siri, yangi iqtisodiy imkoniyatlar yaratishdagi o‘rni va shu orqali mehnat bozori hamda tadbirkorlik faoliyatining rivojlanishiga qo‘shayotgan hissasi tahlil qilinadi. Tadqiqot natijalari yoshlar iqtisodiyotida innovatsion yechimlarni joriy etish va barqaror rivojlanishga erishishda raqamli texnologiyalar muhim omil ekanini ko‘rsatadi.