TA’LIMDA INNOVATSION NAZARIYALARNI QO‘LLASHNING DOLZARB MASALALARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.17431273 - Yusupova , Sadoqat (Journal of International science networks, 2025)
Maqolada zamonaviy ta’lim tizimida innovatsion nazariyalarni qo‘llashning ilmiy-nazariy asoslari, ularning o‘quv jarayoniga ta’siri va amaliy natijalari tahlil qilingan. Shuningdek, innovatsion pedagogik texnologiyalarni tatbiq etish jarayonidagi mavjud muammolar hamda ularni bartaraf etish yo‘llari yoritilgan.