STRATEGIYADAN IJROGA: O‘ZBEKISTON QANDOLAT SANOATIDA MARKETING INNOVATSIYASI VA RAQAMLI TRANSFORMATSIYANI AMALGA OSHIRISH: https://doi.org/10.5281/zenodo.17452256 - Meliyev , Oybekjon (Journal of International science networks, 2025)
Mazkur tezisda O‘zbekiston qandolat sanoatida marketing innovatsiyasi va raqamli transformatsiyani amalga oshirishning nazariy va amaliy jihatlari tahlil qilingan. Raqamli iqtisodiyot sharoitida korxonalar strategiyasini samarali ijroga aylantirishda raqamli marketing, big data tahlili, onlayn savdo platformalari va brend boshqaruv tizimlarining o‘rni ko‘rsatib berilgan. Qandolat ishlab chiqaruvchilarining raqobatbardoshligini oshirishda raqamli yechimlardan foydalanish, iste’molchilar xulqini tahlil qilish va marketing qarorlarini avtomatlashtirish muhim ahamiyat kasb etadi.