NAQT PUL MUOMALASI VA PUL MUOMALASI QONUNIDAN KELIB CHIQIB QO’YILADIGAN TALABLAR: https://doi.org/10.5281/zenodo.15382051 - Safarov , Otabek (Journal of International science networks, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda naqt pul muomalasi, uni tartibga soluvchi qonunchilik va bu qonun asosida yuridik va jismoniy shaxslarga qo‘yiladigan asosiy talablar tahlil qilingan. Mavzuning dolzarbligi iqtisodiy barqarorlik va moliyaviy intizomni ta’minlash bilan bog‘liq.