SHAXS EKZISTENSIAL PSIXOLOGIYASI NAZARIYASINING BUGUNGI KUNDAGI AHAMIYATI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15867547 - Boboqulova , Gulgina; Kamolova , Sabrina (Journal of International science networks, 2025)
Ushbu ilmiy maqolada ekzistensial psixologiyaning vujudga kelishi tarixi, ahamiyati hamda shaxs ekzistensial psixologiyasi haqida fikr va mulohazalar keltirilgan.