AXBOROT TIZIMLARIDA AVTOMATLASHTIRISH: BIZNES JARAYONLARINI AVTOMATLASHTIRISH VA UNING SAMARADORLIGI: https://doi.org/10.5281/zenodo.13986437 - Pardayeva , Zilola; Ozodova , Barchinoy; Abdalimov , Botir (Journal of International science networks, 2024)
Bu ish axborot tizimlarining avtomatlashtirish va biznes jarayaonlarida qo‘llanilishiga bag‘ishlangan. Asosan, tizimni avtomatlashtirish, shu bilan birga turli sohalarda qo‘llanilishini o‘rganish. Avtomatlashtirish jarayonining jamiyat hayotidagi o‘rni va insonlarga tug‘diradigan qulayliklarini bilib olish va ko‘plab sohlarda qo‘llashdan iborat. Ishni bajarish jarayonida, tizimlarni ishlash tezligi, foydalilik va qulay usullaridan foydalanilgan. Biznes jarayonida qo‘llanilayotgan tizimlar haqida yoritilgan.