SUNʼIY INTELLEKTNING IJTIMOIY-IQTISODIY SOHALARDAGI ROLI: https://doi.org/10.5281/zenodo.13995042 - Abdumalikova , Roziyabonu; Sag‘dullayeva , Lobar; Mavlonova , Sitora (Journal of International science networks, 2024)
Mazkur maqolada jamiyatda sun’iy intellektning qo‘llanish sohalarining nazariy va amaliy asoslari yoritilgan. Iqtisodiy-ijtimoiy sohalarda sun’iy intellektdan foydalanish muammolari tahlil qilingan. Sun’iy intellektning qo‘llanilishi va takomillashtirilishi yuzasidan taklif va tavsiyalar berilgan.