RAQAMLI MUHITNI YAXSHILASHDA RAQAMLI IQTISODIYOTNI YAXSHILASH: https://doi.org/10.5281/zenodo.14292452 - Marqayev , Suxrobjon (Journal of International science networks, 2024)
Raqamli muhit — bu zamonaviy jamiyatning ajralmas qismi bo‘lib, u axborot texnologiyalari va internet orqali yasalgan muhitdir. Raqamli iqtisodiyot esa, iqtisodiy faoliyatning raqamli texnologiyalar yordamida amalga oshirilishi demakdir. Bugungi kunda raqamli iqtisodiyotning muhimligi va uning raqamli muhitni yaxshilashdagi o‘rni haqida to‘xtalib o‘tamiz.