TA'MINOT ZANJIRINI OPTIMALLASHTIRISH YO'LLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.15355124 - Abdullayeva , Munisaxon (Journal of International science networks, 2025)
Ushbu maqolada Zamonaviy ta’lim tizimida raqamli texnologiyalarning roli tobora ortib bormoqda. Ta’lim jarayonlarini monitoring qilish uchun sun’iy intellekt (AI) va katta ma’lumotlar (Big Data) texnologiyalarining qoʻllanilishi bu sohada sezilarli yutuqlarga erishishga yordam beradi. Ushbu maqolada raqamli texnologiyalar yordamida ta’lim tizimini monitoring qilishning afzalliklari, qoʻllanilishi va iqtisodiy samaradorligi haqida soʻz boradi.