RESTORAN BIZNESIDA IJTIMOIY TARMOQLAR ORQALI MIJOZLARNI JALB QILISH: https://doi.org/10.5281/zenodo.15398868 - Raxmonova , Shahnoza; Nizametdinov , Ali (Journal of International science networks, 2025)
Mazkur maqolada restoran biznesida ijtimoiy tarmoqlarning mijozlarni jalb qilishdagi roli va samaradorligi tahlil qilingan. Unda zamonaviy marketing vositasi sifatida ijtimoiy tarmoqlardan (Instagram, Facebook, Telegram va boshqalar) foydalanish orqali restoranlar mijozlar bilan samarali aloqani yo‘lga qo‘yayotgani yoritilgan. Shuningdek, foydalanuvchilarning fikr-mulohazalari, reklama kampaniyalari, vizual kontent va mijozlarga xizmat ko‘rsatish sifati orqali mijozlarning jalb qilinishi va ularning sodiqligini oshirish usullari ko‘rib chiqilgan. Maqolada Jizzax shahridagi taniqli restoranlar faoliyati misolida amaliy tahlillar ham keltirilgan.