ELEKTRON BIZNES VA ELEKTRON TIJORAT: https://doi.org/10.5281/zenodo.15428921 - Turakulova , O.U (Journal of International science networks, 2025)
Bugungi kunda raqamli texnologiyalar qisqa muddatda rivojlanib hayotimizning bir qismiga aylanib boryabdi va biznes yuritish yo‘llarini tubdan o‘zgartirib bormoqda. Raqamli biznes va elektron tijorat nafaqat an‘anaviy savdoni onlayn formatga o‘tkazadi balki tadbirkorlikda yangi yo‘llarni ham ochib beradi, bundan tashqari internet va mobil texnologiyalar orqali tadbirkorlar yangi bozorga chiqish imkoniyatiga ega bo‘lyabdi va mijozlariga samarali va qulay xizmat ko‘rsatish imkoniyatiga ega bo‘ladi. Ushbu maqolada raqamli biznes va elektron tijortning mohiyati uning afzalliklari haqida batafsil ma‘lumot beriladi.