ҚОРАҚАЛПОҒИСТОН ШАРОИТИДА МЕВА КУЧАТИНИ ЕТИШТИРИШ АГРОТЕХНИКАСИ: https://doi.org/10.5281/zenodo.17090377 - Узақбергенов , Улуғбек (Journal of International science networks, 2025)
Ушбу мақолада Қорақалпоғистон Республикаси шароитида мева кучатини етиширишда қўлланилган агротехникаси ҳамда мева кучатларининг ўсиб ривожланиши, унувчанлиги аниқланди ва хулосалар берилди.