VIRTUAL VA ARALASH (BLENDED) O‘QITISH METODLARINI KASBIY TA’LIMDA JORIY ETISH: https://doi.org/10.5281/zenodo.17403731 - Qarshiboyev , Sardor (Journal of International science networks, 2025)
Maqolada virtual va aralash (blended) o‘qitish metodlarini kasbiy ta’lim tizimiga joriy etishning nazariy asoslari hamda amaliy afzalliklari yoritilgan. Raqamli ta’lim muhitining imkoniyatlari, onlayn va oflayn o‘qitishning integratsiyasi, shuningdek, o‘quvchilarning o‘zlashtirish va mustaqil ishlash samaradorligiga ta’siri tahlil qilingan.