O‘SMIRLARDA BULLING XULQ-ATVORINING HISSIY XUSUSIYATLARI VA IDROK ETISH MEXANIZMLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.17440400 - Munarova , Ra’no (Journal of International science networks, 2025)
Mazkur maqolada o‘smirlik davriga bulling xulq-atvorining hissiy xususiyatlari va idrok etish mexanizmlari keltirilgan. O‘smir, uning o‘ziga xos psixologik xususiyatlari, o‘smirlardagi inqirozlar, ularning atrofga nisbatan munosabatlari, pedagogik muloqot va undagi to‘siqlar, ichki nizolar va ichki nizoning sodir bo‘lishiga, kechishiga, zo‘rayishida o‘smirning xarakter xususiyatlarida bo‘ladigan o‘zgarishlar yuzasidan tushunchalar berilgan.