IQTISODIYOTNI MODERNIZATSIYALASH SHAROITIDA UZOQ MUDDATLI AKTIVLARNI BAHOLASH VA HISOBGA OLISHNING TAKOMILLASHTIRISH: https://doi.org/10.5281/zenodo.15378134 - G‘ulomova , Diyora (Journal of International science networks, 2025)
Maqolada iqtisodiyotni modernizatsiyalash sharoitida uzoq muddatli aktivlarni tan olish, baholash va hisobga olishning o‘ziga xos xususiyatlari tahlil qilingan. Xalqaro standartlarga asoslangan baholash uslublari va zamonaviy hisob tizimlari muhokama etilgan