SANOAT KORXONALARDAN OLİNGAN FOYDA TIJORAT BANKLARIDA DAROMAD VA XARAJATLAR HISOBINİ TAKOMİLLASHTİRİSH: https://doi.org/10.5281/zenodo.15379024 - Safarov , Otabek (Journal of International science networks, 2025)
Ushbu maqolada sanoat korxonalarining daromadlar va xarajatlarni shakllantirish, uni hisobga olish, bank faoliyati natijalari hisobini oʻrganish hamda takomillashtirish, sanoat korxonalarida daromad va xarajatlar tahlili ATB “Kapitalbank” misolida ko‘rib chiqilgan.