MILLIY XALQ O‘YINLARI – MILLAT YOSHLARINING G‘URURI - Munisa Ulug’bekova; Kishbarova Gulmira (Social science and innovation, 2023)
Ushbu maqolada milliy xalq o‘yinlari ularning turlari hamda bugungi yosh avlodning ham ma’nan ham jismonan yetuk barkamol shaxs bo‘lib yetishidagi o‘rni atroflicha yoritilgan. Qolaversa milliy xalq o‘yinlari biz uchun o‘chmas qadriyat va milliy g‘urur timsoli ham ekanligi bir qator misollar bilan tasvirlangan.