MAKTABGACHA TA’LIMDA XARAKATLI O‘YINLAR VA ULARNING AHAMIYATI - Valieva , Alokhan; Ulugbekova, Munisa (Social science and innovation, 2024)
Bu maqolada maktabgacha ta’limda xarakatli o‘yinlarning ahamiyati to‘g‘risida so‘z boradi.